LESLEY  ★ TRAVEL, SPORT & MORE

Over mij

Welkom op mijn persoonlijke website. Al jaren is sport een rode draad in mijn leven. Als producer Sport ben ik dagelijks bezig geweest met het produceren van sportwedstrijden. Tegenwoordig werk ik met veel plezier bij  Squash Bond Nederland als contactpersoon voor de media en in mijn vrije tijd kijk ik graag naar sport op de televisie. In de ruimste zin van het woord. Want ik geniet net zoveel van een spannende formule 1 race of dartswedstrijd, als van een leuke voetbalwedstrijd of tennispartij.

 

Daarnaast sport ik zelf ook veel. Jaarlijks loop ik vele kilometers door verschillende steden, mooie natuurgebieden en over het strand. Inmiddels heb ik mijn eerste paar officiële halve marathons gelopen, waaronder eentje in Barcelona. 

En laten we hopen dat het daar niet bij blijft! In de toekomst zou ik graag nog een aantal halve marathon in het buitenland lopen.

 

De leukste hardloopevenementen van september

In 2016 besloot ik een opleiding te volgen tot gewichtsconsulente en mij verder te specialiseren in Sport en Voeding. Inmiddels begeleid ik nog sporadisch atleten die op weg zijn naar hun halve of hele marathon. Niet omdat het niet leuk meer was, maar vooral omdat ik ontdekt heb dat ik schrijven nog veel leuker vind. Daarom schrijf ik nu vooral over sport en voeding op deze site en voor verschillende opdrachtgevers.

 

stedentrip in Colombia

Naast het sporten heb ik nog een andere grote hobby en dat is reizen. En dan voornamelijk reizen naar de Spaanstalige landen in Latijns Amerika. Natuurlijk kan ik niet ontkennen dat daar nog veel gevaarlijke gebieden en genoeg problemen zijn. Maar deze landen hebben zoveel meer te bieden dan alleen de ellende die we op het journaal zien. 

 

 

In Colombia hebben ze bijvoorbeeld prachtige nationale parken. En in Cuba natuurlijk een swingende cultuur en steden vol met karakter. In bijna al deze landen hangt een sfeer van gastvrijheid en vriendelijkheid. Als je er eenmaal geweest bent, zal je dat niet snel meer vergeten.

Maar waarom dan deze blog? Vooral omdat ik het zelf leuk vind. En omdat ik graag en veel over mijn favoriete onderwerpen schrijf. Deze website heeft geen winstoogmerk en is ook niet bedoeld om in de toekomst geld mee te verdienen. Wil je graag met mij samenwerken? Daar sta ik altijd voor open, zolang het onderwerp of product bij mij past. Naast deze persoonlijke blogs schrijf ik ook in opdracht. Voor meer informatie hierover kan je een mail sturen naar pers@lesleynieuwenhuis.nl

Heb je verder nog vragen of wil je meer weten over een van de onderwerpen in mijn blogs? Je kan hier contact met mij opnemen. En natuurlijk ben ik ook te vinden op Instagram.

Liefs Lesley