LESLEY  ★ TRAVEL, SPORT & MORE

Welkom 2019

Het is zover! Welkom 2019! Een nieuw jaar, nieuwe ideeën, nieuwe kansen en een nieuwe website. Al een tijdje speelde ik met het idee om mijn website helemaal te vernieuwen, maar dat bleef ik maar uitstellen. Geen tijd? Geen energie? Geen idee!

Een nieuw jaar, een nieuwe site

Totdat ik in Colombia zat en gekke bots mijn website wisten te hacken. De infectie zat zo diep dat de pingbacks in ieder bestand terug te vinden waren. Na de behoorlijk wat frustratie en ellende besloot ik er maar het positieve van in te zien. Uiteindelijk ben ik nu een expert geworden in het ontvirussen van websites, weet ik precies hoe de de mappenstructuur van een gemiddelde wordpress website er uit ziet en kan ik inmiddels hele HTML verhalen schrijven.

Maar goed, ondanks alle moeite, nieuwe kennis en tijd is het helaas niet gelukt om de oude website goed te herstellen. Het enige positieve daaraan is dat ik nu echt een goede stok achter de deur had om de hele website goed onder handen te nemen. En dit is het resultaat!

Sport, voeding en reizen

Gelukkig heb ik de meeste teksten nog, dus met terugwerkende kracht zullen ze ook hier weer in het archief terecht komen. Tegelijkertijd zal ik natuurlijk weer elke week een nieuwe blog schrijven. Dit jaar niet alleen over voeding en sport, maar ook over reizen. En dan in het bijzonder naar Midden- en Zuid-Amerika.

Want behalve gek op sporten, ben ik ook helemaal weg van de Latijns Amerikaanse landen. Natuurlijk kan ik niet ontkennen dat er nog veel gevaarlijke gebieden en problemen zijn daar. Maar het continent heeft veel meer te bieden, dan de ellende die we op het journaal zien. Prachtige nationale parken, fantastische lokale gerechten en de een cultuur waar je spontaan verliefd op wordt. En daar wil ik jullie graag kennis mee laten maken!   

Wil je meer weten over mij, mijn projecten en plannen? Kijk dan hier of volg mij op Instagram. Heb je een vraag of opmerking? Die kan je hier stellen!

Liefs Lesley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *